Restricții de circulație pe autostrăzi și drumuri naționale

Pe Autostrada A1, circulaţia este oprită pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 275, din cauza unei autoutilitare aflate pe banda de urgenţă care a luat foc, fără a rezulta victime.

Traficul este restricţionat şi pe celălalt sens, pe a doua bandă, unde se află autospeciala de pompieri care acţionează pentru lichidarea incendiului. Se estimează ca circulaţia să fie reluată în aproximativ 15 minute.

Până la data de 7 octombrie 2018, pe DN 28, între localităţile Albiţa şi Răducăneni, din judeţul Vaslui, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, au loc lucrări de frezare şi asfaltare. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.

Pe DN 1, la intrarea în Predeal, judeţul Braşov, pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri, se execută în această perioadă lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile. Acestea se desfăşoară pe sensul de mers Bucureşti – Braşov. Traficul rutier este dirijat prin semafoare.

De asemenea, circulația rutieră va fi închisă astăzi, în intervalul orar 12:00 – 19:30, pe DN 7C Transfăgărăşan între kilometrii 143 (Cârțișoara) și 131 (Bâlea Cascadă), judeţul Sibiu, pentru desfăşurarea competiţei „Raliului Sibiului 2018”.

Până la data de 04 noiembrie 2018, pe sensul Bucureşti – Constanţa al Autostrăzii A2, se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi.

Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa -Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

Șoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile rutiere temporare existente la faţa locului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.