Mihai Mereuță: Resping apriori orice majorare de tarif la gigacalorie!

Președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari „Habitat”, Mihai Mereuță, a afirmat că, până la 1 octombrie, nimeni nu vorbește despre încălzire, de parcă frigul și iarna ne-ar lua mereu prin surprindere, România migrând de la o latitudine sudică spre una nordică.

”Este o tactică aceea de a anunța măririle de prețuri după 1 octombrie, când deconectările individuale și debranșările colective, ale unor blocuri, nu mai sunt posibile, deoarece instalațiile de încălzire au fost deja umplute cu apă”, a afirmat șeful de la „Habitat”, care se declară un adversar al debranșărilor și deconectărilor de la rețeaua de termoficare.

”După ce, la 1 octombrie, a fost făcut anunțul cu privire la creșterea cu 40% prețului gazelor naturale, oamenii au intrat în panică, întrebând cu cât va crește întreținerea. Resping apriori orice creștere a tarifului la gigacalorie în București, pentru că și ei (autoritățile n.r.) au refuzat apriori dialogul cu noi, punându-ne, la 1 octombrie, în fața faptului împlinit”, a mai declarat Mihai Mereuță, președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari „Habitat”, cu prilejul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari, care are loc astăzi, la Hotel „Ibis”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.