Horoscop de weekend, 6 – 7 octombrie

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 6 – 7 octombrie

BERBEC
Plănuiați să stați acasă, dar prietenii au pus la punct planuri care vă includ și nu aveți cum să scăpați. Așteptați-vă la multă distracție.

TAUR
Sâmbătă este ziua dedicată odihnei, pe când duminică o să aveți mult de alergat. Se anunță și câteva vizite, dar la finalul weekend-ului o să rămâneți cu o impresie extreme de plăcută.

GEMENI
Este o perioadă specială pentru cel drag, așa că încercați să îi stați cât mai mult alături. Refuzați orice altă întâlnire.

RAC
Așteptați acest weekend de câteva luni. Are loc ceva special pentru voi și familia voastră. Vă bucurați că vă revedeți cu persoane pe care nu le-ați văzut de un timp.

LEU
Ați început să faceți ceva ca pe o pasiune și acum ați devenit specialiști. Profitați la maximum de asta și o să faceți și niște bani.

FECIOARĂ
Descoperiți detalii esențiale despre ceva ce vă interesează de multă vreme. Nu vă așteptați tocmai la așa ceva și rămâneți fără cuvinte. Aveți grijă cui și ce spuneți de acum înainte.

BALANȚĂ
Weekend-ul acesta va fi destinat familiei și în special rudelor mai tinere. Petreceți mult timp cu ele și o să aveți câteva amintiri speciale.

SCORPION
Preferați să îi lăsați pe alții să se bucurie de ceva ce au realizat, chiar dacă și voi ați muncit la acest lucru. Veștile bune o să le primiți duminică.

SĂGETĂTOR
Pe voi weekend-ul vă prinde departe de casă. Aveți multe de învățat depre o persoană în această călătorie. Drumul este foarte clar acum și știți ce hotărâri trebuie să luați în viitorul apropiat.

CAPRICORN
Weekend-ul aduce pentru voi clarificarea unor situații. Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

VĂRSĂTOR
Weekend-ul asta vă prinde în compania persoanei iubite. Recuperați din timpul pierdut cu serviciul și vă antrenați în activități în care partenerul de viață este cel mai important.

PEȘTI
O perioadă perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum vă permiteți o pauză pentru a sta cu cei dragi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.