Sărbătorim INEDIT Centenarul: vino în Centrul Istoric să modelezi istoria în lut!

Echipa BucureștiFM te asteaptă vineri, 5 octombrie, între orele 17:00 și 19:00, să modelezi în lut 100 de ani de istorie!
Fie că vorbim despre stiloul lui Poenaru, despre Coloana Infinitului a lui Brâncuși, despre Sfinx, Castelul Bran, și lista continuă, te așteptăm să realizăm din lut reperele simbolice ale României în an centenar!
Dintr-un bol vei extrage un bilet. Pe el va sta înscris simbolul pe care îl vei realiza. Maeștri specializați în modelarea în lut te vor ghida să creezi propriul item. Apoi, pe o hartă mare a României vei poziționa fiecare simbol în zona aferentă. Îmbinăm distracția, cu măiestria și cu geografia. Vei lua și o amintire cu tine acasă, pentru că ceea ce va ieși din mainile tale…al tău rămâne! Multe poze, muzică bună, distracție la maxim te așteaptă pentru 2 ore, între 17:00 și 19:00, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale)!

București FM, postul public de radio al Capitalei, te așteaptă în perioada 15 septembrie – 10 noiembrie, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor. Vei afla totul despre 100 de momente esenţiale din Istoria românilor, 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

Nu uita!
Istoria prinde viață din 15 septembrie 2018 pana pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca București FM.

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.

România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.

La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.