Piața agroalimentară Sudului va fi modernizată până în noiembrie 2019!

Sursa foto: www.rador.ro

Pe 28 octombrie, vor demara lucrările de modernizare a Pieței Agroalimentare Sudului, a anunțat, astăzi edilul Sectorului 4, Daniel Băluță.

”Noua piață va schimba complet aspectul arhitectural al zonei și le va oferi cetățenilor Sectorului 4, comercianților și tuturor bucureștenilor condiții civilizate de comerț”, a susținut Băluță.

Edilul mai spune că ”noua piață, cu o suprafață de aproape un hectar suprafață desfășurată, va avea, la parter, tarabe și mici magazine cu profil alimentar, iar la etaj un food-court, unde oamenii vor putea consuma nu hrană de tip fast-food, ci mâncare gătită pe loc, în fața lor, vor putea bea o cafea și își vor putea petrece timpul liber privind forfota pieței. De asemenea, noua piață va avea acces corespunzător din toate arterele limitrofe”.

Construcția pieței va începe paralel cu cea a parcării de la Piața Sudului, care va asigura 400 locuri de parcare. ”Lucrările se vor finaliza la 1 noiembrie 2019”, promite primarul Sectorului 4.

El a mai spus că ”în anul în care piața va fi închisă, 28 octombrie 2018 – 1 noiembrie 2019, producătorii și comercianții vor fi relocați în alte piețe din apropiere”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.