Horoscop vineri 5 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 5 octombrie

BERBEC
Ambiția de care ați dat dovadă până acum v-a ajutat în carieră și la fel se va întâmpla și astăzi. Din punct de vedere personal, ar trebui să îi oferiți mai multă atenție partenerului de viață.

TAUR
V-ar prinde bine o mică escapadă. Fie că este vorba despre o plimbare prin parc, fie că alegeți să evadați într-o stațiune pentru câteva ore, o să vă încărcați bateriile pentru perioada următoare.

GEMENI
Reușiți să rezolvați un conflict izbucnit de multă vreme. Lucrurile încep să se liniștească și totul se face în favoarea voastră. În sfârșit, scăpați de un mare stres.

RAC
Astăzi scoateți la iveală latura voastră romantică. Puneți la punct o surpriză pentru partenerul de viață și aveți nevoie de complici.

LEU
Astăzi veți avea parte de o zi liniștită și nimic nu vă va face să ieșiți din ritmul vostru. Ba mai mult, lucrurile merg bine și acasă.

FECIOARĂ
Este o perioadă destul de lejeră din punct de vedere al serviciului. Profitați de aceste momente libere și relaxați-vă alături de familie și prieteni și încărcați-vă bateriile cu energie pozitivă.

BALANȚĂ
Sunteți prinși cu foarte multă treabă și planurile vă sunt date peste cap. Aveați de gând să plecați în afara orașului, însă nu va mai fi posibil.

SCORPION
Ziua va fi una bună din punct de vedere profesional, dar și mai bună din punct de vedere personal. Familia și prietenii vă vor vizita și o să petreceți împreună clipe memorabile.

SĂGETĂTOR
Primiți numeroase semnale că sunteți pe punctul să vă atingeți obiectivele stabilite în urmă cu ceva vreme. Sunteți pe drumul cel bun, așa că bucurați-vă de fiecare moment al vieții pentru că aveți toate motivele.

CAPRICORN
Ziua de astăzi va găsește în plin proces de dezvoltare personală. Sunteți dornici să cunoașteți oameni noi și adunați în jurul vostru acei oameni de la care aveți ceva de învățat.

VĂRSĂTOR
Sunteți foarte echilibrați și mereu când este nevoie de un om cu capul pe umeri, colegii apelează la voi. Astăzi o să fiți martorii unui fapt inedit.

PEȘTI
Vă așteaptă o zi deosebită. Toată lumea se comportă frumos, orele de la serviciu vi se vor părea minute, iar persoana iubită- nu știe cum să vă mai mulțumească.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.