Simona Halep a scăpat de operaţie și ar putea juca la Turneul Campioanelor

Eleva lui Darren Cahill a anunţat pe una din paginile sale de socializare, că nu se pune problema unei operatii la spate şi că a scăpat de o interventie chirurgicală, care ar fi putut să o scoată din circuit pentru cel putin 6 luni. Simona va urma un tratament pentru hernia de disc descoperită în urma examenului RMN şi va face doar fizioterapie. ,,Multumesc fanilor mei de peste tot şi in special din Romania pentru grijă pe care mi-o poartă şi care sunt îngrijoraţi după ştirile apărute în mass media din România. Aş dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operaţiei. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie. Voi reveni cu informaţii ”, a mai scris Simona Halep pe contul său de Facebook.

Totuşi unele voci din anturajul jucătoarei, au dat de înţeles că sportiva din Constanţa va suferii totuşi o intervenţie minim invazivă la coloană. Acest gen de operație chirurgicală se face fără tăieturi mari, fără sângerare, doar cu anestezie locală. Se fac mai multe incizii, prin care se introduce o substanţă care reface distanţele(cartilagiile) dintre vertebrele care fac presiune pe unele formaţiuni nervoase. Echipa medicală care efectuează acest tip de opraţie, lucrează practic numai cu ochii pe monitoare. În majoritatea cazurilor, pacienţii pleacă din spital pe propriile picioare după doar o oră, chiar şi în cazul în care s-a intervenit pentru o hernie de disc.

Tot din interiorul staff-ului Simonei, s-a aflat că sportiva noastră îşi doreşte foarte mult să participe la Turneul Campioanelor(16-26 octombria) şi nu este exclus să o vedem la Singapore.
Pentru a nu mai avea deloc dureri, sportiva noastră ar putea juca cu infiltraţii cu cortizon.
Liderul Mondial a anunțat deja că nu va mai participa la turneul de la Moscova din perioada 15-21 octombrie.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.