Programul magazinelor ENEL în perioada 4-5 octombrie

Toate magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor avea program modificat in intervalul 4-5 octombrie, ca urmare a unui eveniment intern.

Astfel, magazinele vor funcționa după următorul program:

  •  Joi, 4 octombrie, magazinele din București și Ilfov vor funcționa în intervalul 09:00-12:00, iar cel din Giurgiu în intervalul 08:00-11:00.
  • Vineri, 5 octombrie, toate magazinele din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi inchise.

Începând de luni, 8 octombrie, magazinele Enel vor relua programul obişnuit:

  • De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

În plus, clienţii Enel Energie Muntenia, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

În perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.