Oficial este la Dinamo

Gicu Grozav a semnat azi un contract pe doi ani cu echipa din Ştefan cel Mare, dar a fost foarte aproape de a fi deturnat de oficialii lui U Cluj. Echipa din ardeal i-a propus un salariu asemănător cu cel oferit de conducerea dinamovistă, adică aproximativ 8.000 de euro, plus bonusuri.

Imediat după semnarea înţelegerii cu şefii lui Dinamo, Gicu Grozav a declarat : ,,Sunt fericit şi bucuros pentru că m-am întors la Dinamo. Nu eram împăcat sufleteşte dacă nu semnam cu Dinamo şi mă duceam în altă parte în ţară. Veneam chiar dacă nu era Claudiu Niculescu, dar aşa, prin venirea sa, a contat foarte mult şi acest aspect.
Sper doar să ne calificăm în play-off. Încă mă gândesc la echipa naţională. Sper să fac meciuri bune şi să reintru în echipă cât mai repede”, a mai spus Grozav, care la Dinamo va purta tricoul cu numărul 7.

La rândul său Ioan Sabău managerul Universităţii Cluj, a declarat pentru Pro Sport că un rol determinant în alegerea făcută de Grozav, l-a avut noului antrenor al echipei din Bucureşti, Claudiu Niculescu.,,Era clar că atunci când a intervenit Dinamo, totul s-a terminat…Mi-am dat seama că e foarte greu, dar dacă era nemulţumit şi nu voia să meargă acolo decât în anumite condiţii…Ştiam că şansele sunt mici, dar am încercat. El a jucat şi la U Cluj, era aproape de acasă, dar am zis: Hai să încerc . Eram aproape. Dacă nu-l lua Niculescu, de fapt dacă nu venea Claudiu la Dinamo, probabil că acum Grozav era deja jucătorul nostru”, a mai spus Ioan Sabău.
Fostul component al Generaţiei de aur a mai precizat: ,,Ei au fost împreună la U Cluj, cred că l-a şi promovat pe Gicu la U Cluj. Au rămas în relaţii foarte bune şi atunci era normal să aleagă Dinamo. Plus, că de acolo sunt şanse mai mari să ajungă la naţională”.

Grozav a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015 când a bifat 13 partide, în care a reușit să înscrie de 4 ori, el având până acum şi 25 de selecții la Naţională, unde a înscris 5 goluri .
Noul titular al Câinilor roşii, a mai fost dorit de Hermannstadt, Petrolul şi U Cluj, dar a semnat până la urmă cu Dinamo din postura de liber de contract, ultima dată evoluând la Bursaspor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.