Eliza Chifu: “Eu nu reproșez nimic muzicii”

Eliza a dat “Buna dimineata, Bucuresti!” cu noul single “Buchet de dragoste”. Dupa participarea de anul acesta la Selectia Nationala Eurovision, Eliza spune ferm: “Mai merg si anul acesta la Eurovision. Piesa nu e inca gata. O terminam acum, la munte. Suntem vreo 8 oameni care lucram.” Eliza recomandă tuturor artistilor sa meargă la Eurovision. “Este o experienta care merita. Recomand tuturor sa mearga. Mi-a placut piesa celor de la The Humans, dar cred ca se putea ridica si mai mult.”

Artista recunoaste că atunci când este inspirată, își notează ideile în telefon, iar matinalii nu au ratat ocazia de a arunca ochii prin notitele Elizei. Am aflat că este studentă in Anul I la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistentă Socială.

In ceea ce priveste industria muzicală, ea spune: “Si muzica clasica ar trebui integrata in pop. Ceea ce exista nu sunt piese atat de comerciale. Eu nu reprosez nimic muzicii. De la noi imi place Irina Rimes, Carla’s Dreams si Liviu Teodorescu. Din afara Rihanna imi place enorm.”

Dacă vrei sa afli cu cine colaborează, cine îi scrie versurile, unde si-a petrecut vacanta si să asculti cea mai recentă piesa vezi VIDEO!

Eliza lucrează nu doar la piesa pentru Eurovision, ci si la un nou single, pe care il va lansa curând.

Vezi arhiva emisinii ”Bună dimineața, București”!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.