Incep meciurile din faza a doua a Campionatului de Tenis de Masa Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile primei etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events. Au muncit din greu sa ajunga cat mai sus, iar acum echipele din cele doua grupe se lupta pentru podium.

In grupa ELITE soarta a facut ca APA NOVA VEOLIA 1 si 2 sa joace din nou primul meci intr-o binemeritata revansa. Tot o revansa este si meciul al doilea din grupa, in care MICROSOFT spera sa ia macar punctul de onoare, daca nu chiar sa castige impotriva echipei WIPRO ROMANIA 1.

Tot la ELITE s-au calificat si ADOBE ROMANIA care vor juca impotriva lui NTT DATA, o seara dificila si spectaculoasa pentru ambele echipe, iar la masa alaturata se vor duela ADP si TELEKOM.

In grupa FINEST vom incepe cu un meci mult asteptat de cele doua echipe care isi doreau tare mult la extrageri sa fie in aceeasi grupa. Se pare ca nu a mers din prima, dar in faza a doua a competitiei rugile au dat roade si GOTHAER ASIGURARI 1 vor juca impotriva colegilor de la GOTHAER ASIGURARI 2. Alaturi, se vor intalni doua echipe ambitioase si talentate, GENPACT ROMANIA si HPE.

Nici ultimele doua meciuri din grupa nu se lasa mai prejos si sigur vom vedea schimburi superbe de mingi intre WIPRO ROMANIA 2 – HP INC si SAP ROMANIA – CYROM ROMANIA.
Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.