Horoscop luni 1 octombrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 1 octombrie

BERBEC
Nu pui mare preț pe părerea celor din jur, însă astăzi ai nevoie de sfaturile cuiva și începi discuții cu oameni despre care crezi că au mai multă experiență.

TAUR
Lucrul în echipă vă face extrem de conștienți de faptul că uneori aveți nevoie de mai multe persoane pentru a termina ceva. O să apreciați mai mult colegii de acum înainte.

GEMENI
Realizați că fără să spuneți „te rog” sau „mulțumesc” nu o să rezolvați nimic, așa că vă schimbați total atitudinea față de cei din jur.

RAC
Astăzi stați cu ochii pe ceas, așteptând să plecați cu partenerul de viață într-o mică excursie.  Se anunță mici achiziții, pentru plăcerea proprie.

LEU
Nimeni nu vă pune la îndoială modul de gândire, doar că trebuie să le spuneți și celor din jur atunci când vreți ceva anume. Altfel, nu o să găsiți un numitor comun.

FECIOARĂ
Dacă acordați mai multă atenție micilor lucruri care vi se întâmplă, o să vedeți că veți fi mult mai fericiți. Nu vă mai plângeți de ceea ce nu aveți, ci fiți atenți la ceea ce trăiți acum.

BALANȚĂ
Vă îngrijorează situația financiară, pentru că urmează câteva cheltuieli destul de mari și vă temeți că nu vă încadrați. Ar fi bine să vă gândiți la o soluție de rezervă.

SCORPION
O zi a inovațiilor. Puneți în practică niște idei pe care le-ați ținut ascunse de frică să nu vi le fure cineva. Reacția celor din jur va fi mai bună decât v-ați fi așteptat.

SĂGETĂTOR
Toată ziua semnați acte, faceți planuri și liste de achiziții. La sfârșitul programului veți fi epuizați, dar mândri că ați reușit să realizați  multe într-o singură zi.

CAPRICORN
Aveți parte de o sclipire de moment care vă va aduce pe drumul cel bun. Visați cu ochii deschiși la ceva, iar ceea ce puneți în aplicare acum vă va aduce mai aproape de țelul vostru.

VĂRSĂTOR
A venit ziua în care scăpați de o mulțime de griji. Se rezolvă mai multe lucruri care v-au ținut pe jar câteva săptămâni, chiar luni.

PEȘTI
Ziua o să fie lipsită de acțiune, însă seara va fi una memorabilă. De mult timp nu v-ați mai simțit atât de bine și de fericiți și totul se datorează partenerului de cuplu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.