FOTO: Sărbătorim inedit Centenarul – i-am transformat pe bucureșteni în arcași în Centrul Istoric!

Centrul Vechi al Capitalei a prins culoare o dată în plus cu evenimentul pe care echipa București FM l-a pregătit pentru ascultători, dar și pentru toți cei care s-au aflat în Centru, alături de maeștrii arcași de la Casa Pixie, care au venit special din Brașov pentru acest eveniment.
Au fost două ore de goană după aventură!
Turiștii și bucureștenii, de la mic la mare, au avut ocazia să învețe tainele mânuirii arcului cu săgeți, au aflat povești adevărate, dar și secretele arcașilor și desigur, au avut ocazia să pună în aplicare cele învățate sub atenta îndrumare a arcașilor îmbrăcați în daci.

Totodată, cele 10 panouri dedicate proiectului România 100 – Eu aleg România au stat la dispoziția tuturor.
Sunt 10 panouri care cuprind 100 de momente esențiale pentru istoria românilor.
Expoziția în aer liber va fi deschisă pană pe 10 noiembrie.
Și nu uitați, suprizele nu se încheie aici!

București Fm va continua în fiecare weekend seria evenimentelor.
București FM, postul public de radio al Capitalei, te așteaptă până pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor.
Vei afla totul despre 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.
România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.
La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

Foto: Andrei Murgescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.