METEO: Vremea se încălzește ușor

Noapte rece în Capitală, deși temperaturile vor fi ceva mai ridicate. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab.

Temperatura minimã va fi de 6 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã. Mâine, vremea va continua sã se încãlzeascã uşor.

Valorile de temperaturã devin normale pentru aceastã perioadã, cu o maximã în jurul a 23 de grade. Presiunea atmosferica va scãdea.

Și în țară, la noapte, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât în noaptea precedentã, totuşi vremea se va menţine rãcoroasã, mi ales în zonele joase din centru şi din sud, unde local se va mai produce brumã; temperaturile minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 12…13 grade pe litoral.

Cerul va fi parţial noros în est şi în sud-est şi variabil la senin în rest, iar vântul va sufla slab şi moderat. Spre dimineaţã vor fi condiţii de ceaţã.

Mâine, vremea va fi în general frumoasã, temperaturile vor continua sã creascã, pânã la valori în jurul celor caracteristice sfârşitului de septembrie şi doar în orele dimineţii va fi relativ rece în special în zonele joase din centru şi din sud. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat va fi ceaţã.

Presiunea atmosferica va scãdea – mai notabil în nord-est – la valori de regim baric aproape normal.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.