Horoscop vineri 28 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 28 septembrie

BERBEC
Jucați un rol important în treburile unor persoane care și-au cam pierdut direcția. Salvarea vine de la voi!

TAUR
O ieșire în lume, ca să consolidați relațiile, să vă faceți și alți prieteni cu care o să încropiți și o afacere, la un moment dat. Se pare că o să vă permiteți, în sfârșit, unele lucruri pentru care nu vă ajungeau banii, dar acum s-au găsit soluții.

GEMENI
Vă lăsați duși de val și dați dovadă de curaj în plan profesional. Cu atitudinea corectă vă veți atinge obiectivele.

RAC
Porniți o afacere care vă va aduce în scurt timp câștiguri consistente. Unul dintre colegi vă propune o colaborare pe termen lung, dar nu știți încă dacă este o persoană de încredere.

LEU
Vă simțiți excelent în compania prietenilor, dar refuzați cu îndârjire să cunoașteți și persoane noi. Experiențele anterioare v-au făcut să conștientizați că aveți nevoie de stabilitate.

FECIOARĂ
Oamenii din trecut apar din nou în viața voastră. Intuiția vă ajută însă să vă dați seama cine vă este prieten cu adevărat și cine vă caută doar pentru că ar avea anumite avantaje de pe urma discuției cu voi.

BALANȚĂ
Succesul obținut în ultimele zile vă oferă încredere în forțele voastre și realizați cât sunteți de importanți în viețile celor din jur.

SCORPION
Ați tras lozul cel mare pentru că veți primi astăzi o informație care vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea materială.

SĂGETĂTOR
Deși este ultima zi lucrătoare a săptămânii sunteți plini de energie și dornici de muncă. Colegii nu înțeleg de unde aveți atâta poftă de viață.

CAPRICORN
Partenerul de viață vă acaparează cu gesturi tandre și declarații de iubire. Vă vor prinde bine aceste clipe în compania sa și vă vor umple de energie.

VĂRSĂTOR
Veți fi motorul unui proiect important la care vor adera și alții cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luați startul, de aceea trebuie să fiți convingători.

PEȘTI
Aveți parte de o zi liniștită alături de persoana iubită.  O plimbare în parc sau la un film sunt soluțiile ideale să încheiați o zi frumoasă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.