Horoscop joi 27 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 27 septembrie

BERBEC
Legați noi prietenii astăzi cu persoane la care nu v-ați fi gândit niciodată. Chiar dacă nu simțiți că sunteți pe aceeași lungime de undă, o discuție sinceră vă poate arăta că aveți și puncte în comun.

TAUR
O întâlnire importantă de serviciu vă dă peste cap tot programul. Stresul se adună și cel mai bine ar fi să găsiți un pic de timp și pentru voi.

GEMENI
Vă bucurați de aprecierea celor dragi pentru felul în care ați gestionat problemele casnice din ultimele zile. Nu sunt lipsite micile atenții din partea acestora.

RAC
Aveți tendința să vă neglijați prietenii și familia din cauza sarcinilor de serviciu. Încercați să echilibrați situația și să găsiți un pic de timp și pentru ei.

LEU
O zi plină de întâlniri cu oameni interesanți se anunță astăzi pentru voi. Oameni care sunt dispuși să vă împărtășească din experiență lor de viață, în beneficiul vostru.

FECIOARĂ
Relația de cuplu se întărește și reușiți să vă clarificați sentimentele față de partener. Există posibilitatea să întâlniți și un prieten și să rezolvați o problemă mai veche.

BALANȚĂ
Descoperiți o nouă atitudine față de viață. Vă îndreptați cu pași siguri către ceea ce voi considerați că va face fericiți și înlăturați în drumul vostru tot ce nu se potrivește cu această nouă atitudine.

SCORPION
Cariera este pe primul loc pentru nativii aceste zodii. Aveți ocazia să faceți un pas important în plan profesional. Pentru asta nu vă trebuie decât curajul să vă puneți toate ideile în aplicare.

SĂGETĂTOR
Apar schimbări în cercul de prieteni pe care le priviți cu o oarecare reticență. Cu o atitudine pozitivă veți înțelege de ce s-a ajuns în această situație.

CAPRICORN
Câștigurile financiare din ultima perioadă vă îndeamnă să investiți și în voi. O schimbare de look sau achiziționarea unui obiect de mult dorit sunt bine-venite.

VĂRSĂTOR
O persoană căreia i-ați dus dorul revine de pe unde a fost plecată și o să restabiliți punțile de comunicare ca să mergeți mai departe. Vă face bine armonia din jur, o să fiți într-o companie agreabilă și o să vă faceți planuri.

PEȘTI
Astăzi puteți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale care necesită comunicarea cu alții, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanțe scurte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.