Fii arcaș în goana după aventură în Centrul Istoric al Capitalei!

București FM, postul public de radio al Capitalei, te așteaptă până pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor.
Vei afla totul despre 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

Vineri, 28 septembrie, de la ora 18.00, te așteptăm pentru 2 ore de goană după aventură!
Vor fi 2 ore în care vei învăța să tragi cu arcul.
Multe stiluri de mânuit această armă legendară, ce a făcut istorie, îți vor fi prezentate și predate de către maieștrii arcași!
Echipa lor de la Casa Pixie se antrenează la centrul specializat din Sighișoara și participa la competiții specializate, fiind printre cei mai premiați maeștri de gen.

VINERI, 28 septembrie, vei descoperi stilurile din perioada secolelor al XIV-lea și până în secolul al XIX-lea, vei mânui arcuri cu săgeți din nuc până la cele din oțel, vei afla secretele arcașilor și povești adevărate.

Vino în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca București FM!

Echipa București Fm va transmite live de la fața locului Emisiunea Sens Unic cu Andreea Bratu și Alex Minculescu, astfel că orice performanță te duce către celebritate On Air pe 98.3 și on line pe www.bucurestifm.ro și pe Facebook-ul București Fm.
București Fm va continua în fiecare weekend seria evenimentelor, având pregătite multe surprize.

Nu uita!
Istoria prinde viață din 15 septembrie 2018 pana pe 10 noiembrie 2018, în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca București FM.

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.
România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.
La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.