VIDEO: Florin Răduță, X Factor – “Îmi spuneau că visez prea departe”

Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, a lansat noua sa piesa, “Goi”, la matinalul BeFM. Florin revine în muzică după 1 an de pauză, iar Răzvan Petre și Marius Stoica l-au dezbrăcat de toate secretele.

“Am luat o pauză pentru că mă îndepărtasem de ceea ce sunt eu cu adevărat. Încercam foarte mult să am succes și faimă, să fiu în target-urile care se dau în muzica românească. Decizia să mă retrag a fost luată acum un an. De fapt, nici nu trebuia să mai fiu la voi în studio. Însă, am compus câteva piese și uite că ultima a fost lansată. Acum tot ceea ce se întâmplă în viața mea trece prin mine. E greu, dar satisfacția pe care o am e mare.”

Florin Răduță recunoaște că a avut întâlniri cu zeci de oameni, dar nu a găsit persoanele potrivite: “Când le spuneam că nu vreau să mă asemăn cu alții din industria muzicală ziceau că visez prea departe. Îmi spuneau să fiu ca Smiley sau ca Randi și nu vreau asta. Un artist nu trebuie să semene cu altul!”

Dacă vrei să afli ce a făcut după X Factor, ce părere are despre X Factor, cu ce artist l-au asemuit când a participat la emisiune, în cât timp a scris noua piesă, câți bani mai are din suma câștigată, vezi VIDEO

Despre mentorul său, Ștefan Bănică, spune că i-a fost sfătuitor: “Am mai vorbit, dar nu m-am mai văzut cu el de 1 an de zile. I-am dat să asculte ce am creat. Mi-a zis: «Ai făcut cam tot, dacă nici asta nu merge….».”

În piesa “Goi” vorbește despre cum poate ajunge un bărbat în fața unei femei: “Poate să te aducă la degetul ei mic. Am avut o relație cu o astfel de femeie și știu senzația, de aceea a ieșit piesa. Este despre ea. Mi se pare că e o piesă erotică, senzuală.”

Florin Răduță vrea să participe la alte concursuri de muzică, însă în afara țării: “La sfârșitul anului vreau să plec în SUA.”

Credit Foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.