Ploaia a învăluit etapa a 6 – a din Campionatul de Fotbal Sports Events

Etapa a 6-a de luni, 24 septembrie, a fost una grea, vremea deloc prietenoasă influențând cu siguranță jocul echipelor.

În derbyul serii, Ing Bank a intrat hotărâtă să facă un joc bun contra celor de la Apa Nova. Deși planul tactic a fost bine gândit, realitatea în teren a fost alta, campionii nelasându-le foarte multe spații și reușind un presing agresiv, astfel că diferența pe tabela de scor a fost una clară. Se termină 9-3 și astfel Apa Nova preia solitară conducerea seriei.

Adobe sparge gheața în această etapă, învingând și predând în același timp ultimul loc celor de la NTT Data. Am asistat la un meci echilibrat, între două echipe sensibil egale, cu un plus de consistență din punct de vedere fizic pentru Adobe, care se impune la limita cu 4-3.

Radio România nu reușeste să strângă minimul de jucători la ora de start, astfel că Microsoft mai adună alte 3 puncte în vistierie.

VTM a condus ostilitățile în teren din primul până în ultimul minut în fața celor de la Deloitte, iar victoria cu 10-4 este una cât se poate de clară.

În Liga 2, UPC își revine după eșecul din meciul restant și câștigă împotriva Valedo cu 8-3. Ene Florin a fost probabil cel mai bun de pe teren prin cele 4 goluri înscrise. De partea cealaltă, Valedo încă nu se regăsește, nereușind să adune nici un punct în clasament.

Derby-ul serii l-a reprezentat întâlnirea dintre HPE și DXC Technology. Cei din urmă veneau cu un moral cât se poate de bun după 5 victorii consecutive, dar au întâlnit o echipă la care au revenit piesele de bază și care le-a pus mari probleme. Rezultatul înregistrat a fost 6-1 în favoarea HPE, astfel că după primele puncte pierdute în clasament, DXC pierde de asemenea și primul loc în ierarhie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.