Jim Carrey va inaugura o expoziție cu desene și caricaturi satirice la adresa lui Donald Trump

Sursa foto: www.seriemaniacos.tv

Actorul Jim Carrey va inaugura o expoziție la Los Angeles cu desene și caricaturi satirice la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump.

Galeria Maccarone din oraşul californian informează, într-un comunicat trimis presei, că expoziţia, intitulată ”IndigNation: Political Cartoons by Jim Carrey, 2016-2018”, îşi va deschide porţile la 13 octombrie şi va rămâne deschisă publicului până la 10 noiembrie.

Sursa foto: www.seriemaniacos.tv

De când Donald Trump a câştigat alegerile în noiembrie 2016, Jim Carrey, care şi-a demonstrat în numeroase ocazii opoziţia faţă de ideile controversatului magnat, a postat pe reţelele de socializare desene care ilustrează viziunea sa asupra situaţiei politice din SUA.

Michele Maccarone, fondatoarea Galeriei Maccarone, a declarat că arta poate servi ca mijloc de protest pentru creatorul său.

”Desenele politice ale lui Jim Carrey sunt un exemplu în acest sens. El desenează în fiecare zi pentru a-şi materializa protestul şi se foloseşte de Twitter pentru a se asigura că un public cât mai amplu vede aceste imagini alături de comentariul său”, a spus ea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.