Horoscop miercuri 26 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 26 septembrie

BERBEC
Ar fi bine să vă opriți din tumultul vieții cotidiene și să vă ganditii numai la realizările de până acum. Concluziile obținute astăzi vă vor ajuta să abordați altfel evenimentele importante din viața voastră.

TAUR
Energia vitală este fluctuantă, așa încât este bine să vă dozați eforturile și mai ales să ftii prudenți la felul în care gestionați anumite probleme. Gândurile vă sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le aveți la locul de muncă.

GEMENI
Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fiți prudenți la drum!

RAC
Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

LEU
Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, deoarece se pare că ați trecut prin situații delicate în ultima vreme.

FECIOARĂ
În ultima perioadă ați primit extrem de multe promisiuni cu privire la un job pe care îl doriți, doar că nu știți exact când se vor materializa acestea. Este momentul oportun pentru o schimbare în carieră.

BALANȚĂ
Dați dovadă de o bună intuiție și reușiți să rezolvați tot ceea ce v-ați pus în plan. Chiar dacă este mijlocul săptămânii, voi sunteți mai plin de energie ca niciodată.

SCORPION
Sunteți mai sensibili decât de obicei și puteți fi răniti foarte ușor astăzi, mai ales că aveți tendința de a deschide subiecte delicate. Pe de altă parte, simțiți nevoia de a fi admirați, lucru ce se poate întoarce împotriva voastră.

SĂGETĂTOR
Nu vă sfiiți să cereți ajutor la nevoie, pentru că nu aveți cum să le știți chiar pe toate. Veți vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experientă vă va scoate din impas.

CAPRICORN
Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fiți chiar atât de sigur că se va menține aceeași linie constantă pană la capăt. Azi vă puteți trezi cu un obstacol fulgerător picat din senin în față căruia trebuie să vă adaptați rapid.

VĂRSĂTOR
Cei născuți în această zodie sunt cu gândul la călătorii astăzi. Este o zi potrivită să vă faceți planuri de vacanță alături de persoană iubită. Entuziasmul este cuvântul de ordine.

PEȘTI
Munca depusă până acum începe să dea roade. Odată cu mici câștiguri financiare vin și respectul și admirația celor din jur.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.