VIDEO: Bine de Jucat – Spider Solitaire

În mod cert, e Bine de Jucat. O să începem aventura noastră cu un nou episod din noul serial ce poartă marca București FM.

Așa că, vă invităm să luați loc, să vă înarmați cu un mouse care pricepe repede toate comenzile și să porniți împreună cu noi la un drum care nu poate decât să ne distreze.

Începând cu 2005, a fost cel mai jucat joc de pe PC-urile Windows, depășind Windows Solitaire bazat pe Klondike, mai scurt și mai puțin dificil. Obiectivul jocului este de a descoperi toate cărțile ascunse și de a muta cărți de la o coloană la alta, pentru a plasa cărțile în ordine succesivă de la Rege la As, utilizând cât mai puține mișcări.

Odată ce se realizează o secvență completă, cărțile sunt scoase și se adaugă 100 de puncte la scor. Odată ce un jucător a făcut toate mișcările posibile cu aspectul actual al cărții, jucătorul desenează un nou rând de cărți. Fiecare dintre cele zece cărți din această remiză se îndreaptă cu fața în sus pe fiecare dintre cele zece coloane orizontale, iar jucătorul continuă să le plaseze astfel încât să creeze o serie de cărți.

Spider Solitaire, un joc ce îți pune inteligența la încercare. Pentru cei buni, un pachet de joc nu poate avea niciun secret. Pentru cei foarte buni, două pachete de joc sunt floare la ureche. Premianții pot încerca și cu patru pachete, dar am întâlnit oameni care afirmă că acest lucru este aproape imposibil. Vă invităm să îi contraziceți… dacă sunteți în stare.

Vezi aici arhiva ”Bine de Jucat”!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.