Angelina Jolie intenționează să-și refacă viața

Angelina Jolie se va căsători, informează publicaţia „New Idea Magazine”, potrivit căreia actriţa intenţionează să-şi refacă viaţa cu un miliardar britanic, al cărui numele nu a fost dezvăluit.

Jolie încă nu a finalizat oficial despărţirea de Brad Pitt, însă intenţionează să facă nunta la Londra. Divorţul dintre Jolie şi Pitt a intrat deja în al doilea an, cei doi acuzându-se reciproc de diferite păcate şi neputând ajunge la un acord asupra relaţiilor lor financiare după desfacerea căsătoriei.

Potrivit avocaţilor lui Brad Pitt, actorul i-a oferit deja 8 milioane de dolari fostei sale soţii pentru a-şi cumpăra o locuinţă, în care aceasta trăieşte în prezent şi, de asemenea, a transferat 1,3 milioane de dolari pentru întreţinerea celor şase copii ai lor.

Cuplul nu ajunge la o înţelegere nici în privinţa custodiei copiilor. Presa de scandal a susţinut că artista s-ar fi întâlnit cu misteriosul om de afaceri britanic de origine arabă cu şase luni înainte de a anunţa despărţirea de Brad, însă acest lucru nu a fost confirmat de surse serioase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.