VIDEO: L.A. Gang, trupa care i-a luat în topuri pe Feli și Guess Who – ,,Nu am investit bani în proiect”

Alex Alvarez și al său L.A. Gang au staționat pe prima poziție în trending pe Youtube aproape două săptămâni. Piesa lor de debut a depășit, în vizualizări, producțiile costisitoare ale artiștilor pe care îi auzi constant la radio, dar fără ca tinerii din L.A. Gang să investească în clip sau piesă.

Alex Alvarez este unul dintre vloggerii de top din tânăra generație, urmărit de peste 600.000 de tineri. Chiar și astăzi, când a fost prezent în matinalul ,,Bună dimineața, București”, unul dintre videoclipurile încărcate de el se poziționează în TOP 15, cele mai urmărite video-uri din Youtube-ul românesc.

,,Ne-am cunoscut pe internet”

Povestea care i-a adus pe pe aceștia în atenția a sute de mii de tineri, a început tot acolo unde a cunoscut succesul, adică pe net: ,,Acolitul meu, așa cum îl alint eu pe Edy aka Elph, a abordat-o pe Anca pe Instagram. Ea cred că mă urmărea pe Youtube, dar nu ne știam. I-a scris, a acceptat, apoi am făcut noi totul”, spune Alvarez

,,M-aș împăca cu Mario Fresh”

Alex a vorbit și despre conflictul cu milioane de vizulizări dintre el și ,,băiatul lui Velea”: ,,Totul e mai complicat decât pare. Totul a început în urmă cu an. Cred că el s-a ales cu câteva zeci de mii de urmăritori și poate asta a fost scopul lui. Eu m-aș împăca cu el doar dacă și-ar cere scuze, dar nu o să facă asta”.

,,Urmează o piesă Mississippi”

Anca și Edy au fost la fel de deschiși și au mărturisit că filmează mult și pregătesc piese noi: ,,Ne-au crescut cifrele pe online după apariția L.A. Gang. Acum urmează o piesă despre care nu vrem să spunem prea multe. Va fi ca-n Mississippi, atât vă spunem”, au glumit cei doi.

Matinalii se pregătesc să încheie săptămâna la înălțime. Călin Goia va fi prezent în ,,Bună dimineața, București”, mâine de la 9:00. Membrul trupei Voltaj va răspunde și întrebărilor despre România a lui Fereșteanu de la provocarea ta ,,Pe barba ta”.

Autor: Gabriel Fereșteanu

Sursa foto: Cosmin Boroiu

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.