Agenda completă: vezi cum te poți distra de Ziua Bucureștiului!

Astăzi se împlinesc 559 de ani de la prima atestare documentară a orașului București. Cu această ocazie, în Capitală, are loc evenimentul ”Zilele Bucureștiului”,  în perioada 21 – 23 septembrie.

Programul complet al evenimentelor ”Zilele Bucureștiului”:

  • Vineri, 21 septembrie: Gheorghe Zamfir, Enrico Macias, orchestră simfonică
  • Sâmbătă, 22 septembrie: HURTS, The Mono Jacks, DJ CS84
  • Duminică, 23 septembrie 2018: Rod Stewart, VUNK
Sursa foto: www.english.ahram.org.eg

Vineri va avea loc un concert extraordinar al maestrului Gheorghe Zamfir, având în program folclor autentic, muzică simfonică și muzică de film, genuri muzicale interpretate alături de orchestră, tenori și soprane de renume, precum și alți interpreți recunoscuți la nivel mondial. Invitat special în cadrul concertului extraordinar va fi artistul francez Enrico Macias.

Pe scena din Piața Constituț­iei va concerta trupa britanică HURTS, duoul synth-pop englezesc format de Theo Hutchcraft și multi-instrumentalistul Adam Anderson. Trupa The Mono Jacks va deschide seara, după ce DJ-ul CS84 va anima publicul din piață.

Cea de-a V-a ediție a show-ului de 3D videomapping iMapp Bucharest va avea loc sâmbătă, spectacolul fiind proiectat pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului. Echipele finaliste în acest an sunt: Sila Sveta din Rusia, Go2 Productions din Canada, LosRomeras and OTUCINEMA din Spania, NullPixel din Mexic, SKG Media din China, United Motion Labs din Austria, Mindscape Studio din România, OCUBO din Portugalia, ArtZebs din Ucraina și Vision Impossible din Olanda.

Foto: redbrick.me

Evenimentele continuă duminică, 23 septembrie 2018 cu un concert live al unuia dintre cei mai mari artiști din toate timpurile: Rod Stewart. Acesta va concerta pentru prima dată după 23 de ani în România. În deschidere va urca pe scenă trupa VUNK.

Accesul este gratuit și se face, în fiecare dintre cele trei zile, începând cu ora 17:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.