Horoscop joi 20 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 20 septembrie

BERBEC
Vă simțiți excelent în compania prietenilor, dar refuzați cu îndârjire să cunoașteți și persoane noi. Experiențele anterioare v-au făcut să conștientizați că aveți nevoie de stabilitate.

TAUR
Ziua aceasta vă prinde numai pe drumuri. Întâlniți oameni interesanți, dar în același timp munciți foarte mult că să vă atingeți obiectivele.

GEMENI
Un mesaj de departe vă va da răspunsul mult așteptat. Este o zi favorabilă rezolvării conflictelor și situațiilor tensionate din viața de cuplu.

RAC
Vă adaptați cu ușurință la situații noi și reușiți să rezolvați unele probleme casnice. Preluați controlul asupra situației și, ca un adevărat strateg, mobilizați toată familia pentru un scop comun.

LEU
O schimbare importantă în carieră bate la ușă. Este bine să fiți atenți pentru că astfel de șanse se ivesc doar o data în viață.

FECIOARĂ
V-ați echilibrat în plan financiar, dar asta nu înseamnă că dacă începeți să cheltuiți haotic situația nu se va schimba din nou în rău. Aveți nevoie de un plan bine pus la punct pe care să îl urmați cu strictețe și totul va fi bine.

BALANȚĂ
Familia vă susține planurile de viitor și aveți satisfacția că sunt oameni pe care vă puteți baza oricând. Nu rămâne decât să puneți în aplicare tot ce aveți în minte.

SCORPION
Cei din jur vă apreciază munca, dar trebuie să mai așteptați puțin până să vedeți rezultate concrete. Nu vă pierdeți răbdarea și evitați certurile.

SĂGETĂTOR
Unele persoane vă vor cere sfatul și îndrumarea astăzi. Sunteți buni mediatori, lucru care se va vedea în modul în care gestionați situațiile ivite.

CAPRICORN
Se anunță o călătorie în interes de serviciu pentru voi. Nu sunteți nerăbdători, dar veți avea multe de învățat și există posibilitatea unor schimbări în plan sentimental.

VĂRSĂTOR
Comunicarea cu prietenii și cu partenerul de viață este foarte bună. Reușiți să vă faceți înțeleși și să vă impuneți cu succes punctul de vedere în rândul celor dragi.

PEȘTI
Plănuiți de zor o întâlnire romantică și nimic altceva în jurul vostru nu mai contează. Prietenii vă sfătuiesc  reveniți cu picioarele pe pământ, dar de   decideți  nu țineți  de nimeni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.