Luptă strânsă continuă în etapa a doua a Campionatului de Tenis de Masa Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile etapei a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În Grupa A. MICROSOFT ROMANIA va intalni o echipa grea, WIPRO ROMANIA 1, insa spera ca inceputul victorios sa continue si in aceasta etapa. Al doilea meci din grupa ii va aduce pe GOTHAER ASIGURARI 1, care sigur vor tura motoarele ambitiosi sa obtina prima victorie contra echipei HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, insa suntem siguri ca nici ei nu se vor lasa usor.

ADOBE ROMANIA din grupa B au pornit cu dreptul, insa in aceasta seara ii vor intalni pe WIPRO ROMANIA 2, incalziti bine in meciul de saptamana trecuta si pregatiti de victorie. Al doilea meci fabulous din grupa ii aduce fata in fata pe GOTHAER ASIGURARI 2 – ADP, asiguratorii luptand pentru prima victorie, iar ultimii mentionati dorind cu desavarsire inca un pas spre grupa Elite.

TELEKOM ROMANIA par sa se relaxeze putin dupa prima victorie din grupa C, insa nu ar trebui caci meciul cu HP INC ROMANIA poate fi unul strans. Inca un meci frumos se anunta a fi si intre CYROM ROMANIA – NTT DATA, primii mentionati luptand pentru prima victorie din grupa.

In Grupa D vom avea parte de un meci spectaculos intre SAP ROMANIA si APA NOVA VEOLIA 1, ambele echipe fiind deja cu o victorie mai aproape de Elite. Al doilea meci din grupa ii va avea ca protagonisti pe GENPACT ROMANIA vs. APA NOVA VEOLIA 2, care pornesc la duel pentru ierarhie.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.