Inclestare si ambitii in etapa a 5-a din Campionatul de Fotbal Sports Events

Apa Nova isi consolideaza seria de victorii in urma celor trei puncte obtinute fara joc impotriva celor de la NTT Data, care nu au putut alinia o echipa completa la ora jocului.

Intr-o reeditare a unui duel din editia trecuta a Ligii 2, Ing Bank invinge greu Microsoft cu 4-3. Am vazut un meci foarte spectaculos, cu multa ambitie oferita de ambele echipe dar in care ‚bancarii’ se impun si isi continua si ei invincibilitatea.

Deloitte face un meci excelent in fata celor de la Radio Romania castigand disputa cu 7-3. Cel mai bun om al meciului a fost Ionut Leca, autor a 4 goluri. De partea cealalta, Radio Romania inca nu si-a revenit la forma cu care ne-a obisnuit editiile trecute si trebuie sa lupte serios in retur pentru a-si recupera punctele pierdute pana in prezent.

Intr-un alt meci aprig disputat, cu multe reusite tehnice de ambele parti, Adobe a intalnit VTM si nu a reusit nici de aceasta data sa adune puncte in clasament. Cu hattrick-ul reusit de Cosmin Zamfirescu, vulpoii inving cu 5-4 si continua urmarirea liderilor.

In Liga 2, UPC a intrat decisa sa faca un meci mare impotriva HP Inc. Romania 2 si a reusit, la capatul unui meci care a oferit o inclestare foarte frumoasa intre cele 2 echipe. Condusi cu 1-0 la pauza acestia au strans randurile in repriza secunda si au intors rezultatul invingand cu 3-2.

DXC face o noua partida buna, de data asta in fata unei contracandidate directe la locurile promovabile, HP Inc. Romania 1, o obisnuita a Ligii 1. Condusi si motivati excelent din teren de capitanul Adrian Dochiu, acestia inving cu 5-3 si isi pastreaza inca intacta rubrica din dreptul infrangerilor.

HPE, cu o echipa intarita, nu le-a lasat multe spatii libere adversarilor de la Valedo transand disputa cu 7-4. De partea cealalta adversarii nu au reusit nici de aceasta data sa adune puncte in clasament, dar impresia lasata este ca jocul lor se imbunatateste de la meci la meci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.