Bine de Jucat: Artnum – Color by Numbers, Time Trap, Doctor Teeth

În mod cert, e Bine de Jucat. Și cum toate cele bune sunt trei, o să începem aventura noastră cu primele trei episoade din noul serial ce poartă marca București FM. Așa că vă invităm să luați loc, să vă înarmați cu un mouse care pricepe repede toate comenzile și să porniți împreună cu noi la un drum care nu poate decât să ne distreze.

Artnum – Color by numbers

Nu aveți creioane colorate și nici bloc de desen? Nicio problemă, jocul Artnum – Color by Numbers ne oferă surogatul perfect pentru petrecerea timpului liber. Colorăm în mod virtual și ne distrăm în mod real, așa cum numai un joc pe calculator ne poate oferi uneori.

Time Trap

O călătorie virtuală între evul mediu și viitorul îndepărtat, o variantă online pentru Mad Max, în care puterea mașinii și armele fac diferența între supraviețuire și dezastru.

Doctor Teeth

Echipament de ultimă generație. Profesionalism care stârnește invidia. Pacienți cu zâmbetul pe buze, nerăbdători să intre în cabinetul stomatologului. O lume ideală… virtuală deocamdată, dar ce ne împiedică să visăm frumos?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.