FOTO & VIDEO: BucureștiFM a inaugurat expoziția România 100 – Eu Aleg România, în Centrul Vechi al Capitalei!

BucureștiFM te invită să redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor.
Vei afla totul despre 100 de momente esenţiale din Istoria românilor, 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

BucureștiFM a deschis expoziția „Istoria Românilor în 100 de momente esențiale” cu defilarea Asociației ”6 Dorobanți”, primul grup de reconstituire istorică din România, care comemorează tradițiile Regimentului 6 Dorobanți ”Mihai Viteazul”, una din cele mai prestigioase unități ale armatei române, componentă a garnizoanei București.
Importanța acestei expoziții a fost subliniată de către Dorin Matei, redactor-șef al revistei Magazin Istoric, de către Ion-Ardeal Ieremia, secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale, de către Flavia Voinea, manager BucureștiFM și de către Florin Brușten, secretarul general al Rețelei Studiourilor Teritoriale Radio România.

Istoria prinde astfel viață în Centrul Istoric, pe strada Lipscani, în segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan.
Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.
România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.

La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

Foto: Andrei Murgescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.