Horoscop de weekend, 15 – 16 septembrie

București FM îti oferă predicțiile astrologice.

Horoscop de weekend, 15 – 16 septembrie

BERBEC
Munca nu vă dă pace nici măcar în weekend, însă nu veți face nimic în zadar, ci efortul va fi răsplătiți pe măsură. Atenție la persoanele din jurul vostru. Este posibil ca anumite persoane să nu aibă cele mai sincere intenții și puteți fi puși în situații dificile din cauza lor.

TAUR
Aveți parte de un weekend excelent din toate punctele de vedere. Cariera se îndreaptă către locul pe care îl doreați de multă vreme, iar partenerul de viață vă susține și vă dovedește cât de importanți sunteți în fiecare moment.

GEMENI
O invitație neașteptată o să facă din acest weekend, ce părea banal la început, unul dintre cele mai frumoase din acest an. Veți trăi momentele la maximum și veți savura fiecare clipă petrecută alături de persoane dragi.

RAC
Weekend-ul acesta veți fi mai mult pe drumuri din cauza unor persoane care v-au implicat fără voia voastră într-un proiect. Abia duminică seară veți avea puțin timp să respirați.

LEU
Marele dezavantaj al acestor două zile este că nu veți avea timp de voi, însă veți sta mult în compania prietenilor. Nu i-ați văzut de mult timp și acum recuperați tot. Vreți să aflați tot ceea ce au făcut și pentru asta veți avea nevoie de câteva ore.

FECIOARĂ
În perioada următoare, inclusiv în weekend, veți avea parte de multe evenimente artistice. Este posibil să primiți o invitație la teatru, ceea ce v-ar bucura mai mult decât să stați acasă în fața televizorului. Aceasta este o ocazie ce nu trebuie ratată.

BALANȚĂ
Tânjiți după o ieșire în oraș cu vechii prieteni. Dați câteva telefoane și încercați să îi strângeți pe cei apropiați.

SCORPION
Nu se anunță nimic ieșit din comun în weekend-ul acesta, dar un prieten are alte gânduri și aproape ca vă veți trezi luați pe sus de acasă. O să ajungeți undeva unde vă relaxați mereu.

SĂGETĂTOR
Lăsați în urmă niște chestiuni care va împiedicau să vă bucurați de prezent. Puneți mare preț pe prietenie și relația cu partenerul de viață și vă încânta micile detalii care fac diferența.

CAPRICORN
Viața profesională este pe primul loc pentru voi în aceste zile. Deși prietenii și familia vă reproșează că nu acordați suficientă atenție vieții sociale, voi știți ce aveți de făcut și nimic nu va oprește din drum.

VĂRSĂTOR
Sunteți puțin absenți psihic, deși fizic sunteți la un loc cu ceilalți. Vă preocupă ceva și nu vă puteți concentra la altceva. Din fericire, până la sfârșitul weekend-ului o să rezolvați totul.

PEȘTI
Este vremea să petreceți. Primiți câteva vești excelente și luați imediat o șampanie pentru a sărbători. Nu o să vă opriți până duminică seara, când veți fi epuizați.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.