Centenar INEDIT: BucureștiFM te invită în Centrul Vechi la o întâlnire cu istoria!

București FM, postul public de radio al Capitalei, te așteaptă sâmbătă, pe 15 septembrie, în Centrul Istoric (zona Băncii Naționale), la deschiderea oficială a expoziția România 100 – Eu Aleg România, pentru a redescoperi 100 de momente esențiale din istoria românilor.
Vei afla despre 100 de momente esenţiale din Istoria românilor, 100 de evenimente ce au determinat construirea unei naţiuni unite, puternice, demne şi independente, 100 de momente definitorii din istoria românilor pentru Centenarul României.

Bucureștifm deschide expoziția ,,Istoria Românilor în 100 de momente esențiale” cu

Sursa foto: Asociaţia „6 Dorobanţi”/facebook

defilarea Asociației ”6 Dorobanți”, primul grup de reconstituire istorică din România, care comemorează tradițiile Regimentului 6 Dorobanți ,”Mihai Viteazu”, una din cele mai prestigioase unități ale armatei române, componentă a garnizoanei București.

Nu uita!
Istoria prinde viață sâmbătă pe 15 septembrie 2018, de la ora 16, în Centrul Istoric (pe strada Lipscani, segmentul cuprins între strada Eugen Carada și strada Smârdan), la un eveniment marca București FM.

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie 2018, cu sprijinul Primăriei Municipiului București.
România 100 – Eu Aleg România este un proiect cultural Radio România susținut de Guvernul României prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, care se desfășoară în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Reșița, Tg. Mureș, Timișoara, Arad, Sibiu, Sighetul Marmației.

La aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire, Rețeaua Studiourilor Teritoriale Radio România îți prezintă cele mai importante 100 de momente din istoria poporului român într-o expoziție fotografică de excepție!

Vernisajul va avea loc sâmbătă pe 15 septembrie, de la ora 16:00 în Centrul Istoric, pe str. Lipscani, segmentul cuprins între str. Eugen Carada și str. Smârdan.

Bucureștifm te invită la un eveniment în care istoria prinde viață, sâmbătă pe 15 septembrie în Centrul Istoric!

Expoziția în aer liber va fi deschisă până pe 10 noiembrie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.