Concert VUNK în aer liber și proiecție, în cadrul DokStation 2018!

Concertul va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 19.00, în parcarea Plaza România (Bd. Timișoara 26) și se va desfășura în cadrul celei de-a treia ediții DokStation Music Documentary Film Festival.

VUNK – Jur să spun adevărul este povestea trupei VUNK, documentată cu imagini din arhiva personală, arătate public pentru prima dată, începând cu anul 1988, când Cornel l-a cunoscut pe Nicu la ora de muzică și au început să cânte în formația școlii. Filmul conține și imagini filmate de fani în care se confesează față de VUNK. Andreea Esca, Andi Moisescu sau Tudor Giurgiu sunt martori ai istoriei trupei și sunt invitați în documentar. Nu în ultimul rând, VUNK: Jur să spun adevărul este un film dedicat celor care își găsesc o pasiune în orice formă de exprimare creativă, artistică și care au nevoie să le spună cineva să nu se oprească, să nu abandoneze. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa Vank se reinventează și devine VUNK.

DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, este conceput să atragă comunități largi din diverse sectoare ale capitalei, combinând două dintre cele mai populare arte – filmul și muzica, prin proiecții de filme documentare muzicale, discuții, concerte și ateliere pentru copii și tineri.

A treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival are loc în perioada 13 -16 septembrie 2018, în mai multe locuri din București.

Programul proiecțiilor și evenimentelor conexe este disponibil AICI 

Intrarea la eveniment este liberă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.