Bibi: “Eu, la 16 ani, prefer termenul de prieten, nu de iubit”

Bibi, fata de 16 ani, cu o carieră muzicală în plină ascensiune și unul dintre cei mai de succes vloggeri, a lansat în primieră la Matinalul cu Răzvan și Marius noua piesă, ”Friend Zone”.

Succesul său în muzică este datorat studiului, iar în mediul online postărilor cât mai dese, constante și faptului că pentru “bibișori”, cum își numește fanii, este mereu ea.

Bibi a început clasa a 10-a, după ce a avut o vară plină de distracție. “În vacanță am fost în Grecia, în Lefkada, apoi la mare cu o gașcă.” Se pare că are și un prieten. “Eu, la 16 ani, prefer termenul de prieten, nu de iubit. Un prieten mai apropiat. Îmi place ca această prietenie să vină de la sine. Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca o fată să abordeze un băiat.”

Artista spune că acum, la școală, nu mai are oracol, ci Instagram, Snapchat. “Dar mai mult Instagram-ul. Păcat că la noi nu prinde Twitter. Mie mi se pare mult mai natural. Artiștii postează gânduri…”

Dacă vrei să afli câte persoane o urmăresc în online, ce postează pe YouTube, sau care îi sunt planurile, vezi VIDEO.

Odată cu lansarea noii sale piese, “Friend zone”, Bibi pregătește și un challenge pentru fanii ei: “Bibi te scoate din friend zone”. Ea explică: “Avem două persoane: o fată și un băiat. Băiatul vrea să fie mai mult decât un amic cu o fată, iar fata nu își dorește. Eu o să încerc să îi scot din spațiul acela mic, de friend zone.”

Bibi promite că în curând va lansa și o piesă de dragoste.

Vezi arhiva emisinii ”Bună dimineața, București”!

Credit Foto: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.