VIDEO: Ioana Voicu – “Am renunțat la Conservator pentru că nu mi-a plăcut”

După o vară agitată, cu exact o zi înainte de vacanță, Ioana Voicu a venit în studioul Matinalului pentru a vorbi despre noua sa piesă, “Magic”, și despre ce va face la Las Vegas.

Ioana nu a reușit să plece în vacanță până acum, deoarece a fost implicată în echipa de organizare a Festivalului Cerbul de Aur.

“Am făcut povestea Festivalului. Am fost la Brașov. Însă, m-am pregătit tot anul pentru vacanță. Plec la Las Vegas pentru că prietena mea cea mai bună locuiește acolo și nu am ajuns la ea. Toată lumea, însă, îmi spune să mă întorc. Să nu cumva să rămân acolo.”

Ioana Voicu nu este doar prezentatoare la TVR 2 și violonistă, este și interpretă vocală: “Am renunțat la Conservator pentru că nu mi-a plăcut. Nu mi-au plăcut nici profesorii, nici atmosfera. Mă așteptam la altceva și ceea ce nu îmi place, nu fac. Eu am vrut tot timpul să o iau și pe calea artistică cu vocea, să nu fie doar vioară. Nu am reușit până acum să le combin. Până acum! Piesa «Magic» este creată cu Eduard Santha și Alex Luft. Ei au compus piesa, au produs-o, au scris versurile. Cu mine, implicit.”

Dacă vrei să afli cum a reacționat tatăl ei după lansarea piesei, dacă ar fi adus schimbări, ce părere are Ioana despre stilul electronic clasic, cu cine și-ar dori să facă o viitoare colaborare sau cum arată playlist-ul personal al artistei, vezi VIDEO.

Pentru viitor, Ioana Voicu dorește o piesă în care să combine vocea cu vioara: “Este încă în stadiul de idee, dar mi-o doresc.”

Credit foto: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.