În Sectorul 3 investițiile în educație continuă

Sursa foto: www.primarie3.ro

În Sectorul 3 investițiile în educație continuă. Elevii încep să beneficieze de facilități la care până acum nu au avut acces.

La început de an școlar a fost rândul celor de la Școala Gimnazială Nicolae Labiș să aibă parte de o surpriză. Un corp nou cu 16 săli de clase și mult așteptata sală de sport.

Sursa foto: psnews.ro

”Sunt mai multe întâlniri cu reprezentanții părinților la care am participat aici, la Școala nr. 89, în care am discutat mai cu seamă despre problema spațiului și a sălii de sport. M-am angajat atunci că în cel mai scurt timp vom extinde școala și vom face o sală de sport. Am ajuns iată la momentul inaugurării corpului B al clădirii, unit cu cea existentă, și a sălii de sport. Menționez faptul că lucrarea a fost executată cu o societate a primăriei, într-un interval de timp la jumătate din termenul propus inițial. Ne confruntăm cu problema spațiului, însă încercăm să găsim cele mai eficiente soluții, în cel mai scurt timp. După modelul de la Școala nr. 89, vom extinde și la Școala nr. 88 clădirea. De asemenea, avem un proiect prin care intenționăm să extindem grădinița și să mutăm acolo clasa pregătitoare și avem în plan și câteva grupe de creșe. Doresc să urez tuturor elevilor un an bun, să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să avem cât mai multe performanțe la concursuri”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.