Horoscop miercuri 12 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 12 septembrie

BERBEC
Realizați un plan ce va avea succes la locul de muncă. Această reușită se poate finaliza și cu o mărire de salariu.

TAUR
Nu vă lăsați doborâți de nimic și oricât de multe uși vi s-ar închide tot găsiți o portiță pe care să intrați. Atitudinea această vă va aduce într-o postură unică.

GEMENI
Primiți o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Considerați că era nevoie de așa ceva. Vă dă forță să continuați în același ritm.

RAC
Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Ați stabilit să faceți în așa fel încât să vă rezervați câteva ore doar pentru voi, iar acum a venit momentul să vă țineți de cuvânt.

LEU
Dacă ar fi să alegeți între o zi satisfăcătoare la locul de muncă și câteva în care să stați să vă relaxați cu partenerul de viață, o luați pe a doua fără să stați pe gânduri. Nu o să puteți opta  pentru ceea ce vreți, dar o să fiți cu capul în nori astăzi.

FECIOARĂ
Aveți foarte multe lucruri pe ordinea de zi, așa că nu vă gândiți că puteți să plecați mai devreme de la birou. Vă pregătiți de un eveniment important care îi privește pe toți colegii de serviciu.

BALANȚĂ
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoana iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre.

SCORPION
Este o zi perfectă pentru schimbările ce țin de afaceri, dar nu va fi un drum prea simplu . O să purtați discuții serioase cu oameni cu funcții importante.

SĂGETĂTOR
Cu cât aveți parte de mai multă activitate fizică cu atât considerați că începeți să vă simțiți mai bine. Vă gândiți serios să începeți și o dietă ca să vă mențineți în formă.

CAPRICORN
Starea de spirit oscilează astăzi. Fie sunteți fericiți și vă vine să țipați din acest motiv, fie sunteți pe gânduri și nimeni nu știe cum să vă facă să depășiți acest moment.

VĂRSĂTOR
Ați investit în ceva foarte mult. Nu neapărat bani, ci timp și sentimente. Acum așteptați rezultatele. Veți fi nevoiți să stați destul de mult, însă totul va fi pe măsura speranțelor făcute.

PEȘTI
Astăzi veți fi foarte sociabili. Participați la toate discuțiile din jur, o să dați multe telefoane, iar după-amiază ați planificat o intalnire extrem de importantă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.