VIDEO: AMI – “Eu sunt un actor grăbit prin viața asta”

Primul “Bună dimineața, București!” din noul sezon l-au dat Răzvan Petre și Marius Stoica alături de Ami!

Deși a absolvit liceul în urmă cu 9 ani, artista și-a amintit despre prima zi de școala și cum era în perioada aceea ca și când ar fi fost ieri. Matinalii au provocat-o mai întâi să rememoreze năzbâtiile. “Cea mai mare tâmpenie pe care am făcut-o în liceu a fost să fug de la ore. Fugeam de la Germană, Engleză… De la cele care nu prea aveau legătură cu muzica. De la Mate’ nu fugeam, că trebuia să merg. Și oricum luam ore suplimentare, că nu aveam legătura cu materia. Am învățat matematica din mers.”

AMI își amintește că totuși a fost o elevă model. “Nu cea mai model, dar… măcar un minimodel. Asta cu fugitul de la ore e comună. Cu colegii mă înțelegeam foarte bine. Eram poreclită «Creața» și «Mini cu păr». Țin legătura cu ei. De exemplu, în primăvara asta m-am văzut cu o bună parte dintre ei. Și ne pregătim să ne întâlnim pentru acea revedere de 10 ani.”

Artista a povestit și cum a ajuns să iubească vioara, deși la început o ura. “Mie nu-mi plăcea deloc vioara. Am fost oarecum obligată, pentru că fratele a studiat și el. Au zis părinții că ne vom ajuta unul pe celălalt. Am plâns foarte tare. Vreo 3, 4 ani abia studiam la vioară. Eram tot timpul tristă. Dar profesorul meu m-a făcut să iubesc instrumentul acesta. Am ajuns la concursuri și lumea îmi spunea că am stofă de violonistă. Ușor, ușor am început să iubesc vioara. Am devenit olimpică și era instrumentul meu de suflet. Acum nu înțeleg cum de nu mi-a plăcut de la început.”

Dacă vrei să afli cum a fost prima zi de școala a lui AMI, cum a ajuns să meargă la școală de la 8 ani, când își găsește inspirația cel mai bine, cu ce coleg de școală colaborează în prezent, ce a făcut în vacanță, vezi VIDEO

AMI a participat la primul concurs de muzică la vârsta de 3 ani și jumătate. De acel moment se leagă și piesa ei “Un actor” feat. What’s up. “Eu îmi doream să devin doctor pe la 4 ani, dar în același timp îmi doream să fiu o mare artistă. Primul concurs de muzică la fost la 3 ani și jumătate. Am luat trofeul. Am cântat “Un actor grăbit” al Laurei Stoica. De atunci visam să ajung pe marile scene. Imitam toate numele mari din muzică: Laura Stoica, Celine Dion, etc. Aveam atitudine de mică, învățam cu mama cum să țin mâna, cum să stau pe scenă. De atunci mi-am dorit să fac ceva cu piesa asta. De aceea, am refăcut-o. De fapt, eu sunt un actor grăbit prin viața asta. Nu știu unde mă grăbesc așa!”

Invitata matinalilor Răzvan și Marius a povestit cum a ajuns să fie secretara tatălui Andrei. “Am fost la un castig pentru backing vocals când Andra își căuta noi membri în echipă. M-au ales, m-au protejat. La un momentdat, tatăl ei mi-a propus să îl ajut la birou cu actele. Eu i-am spus: «Domnule Mihai, eu habar nu am. Nu știu să umblu nici pe calculator.» Am început ușor, ușor să merg la birou. Mai întâi 4 ore, apoi 8. Eram adolescent. Dar când am intrat la facultate deja nu mai aveam timp. A trebuit să renunț. Acum îmi doresc să fac o piesă cu Andra.”

Vezi arhiva emisinii ”Bună dimineața, București”!

Credit Foto: Olga Stancu

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.