Incendiu cu victime in aceasta noapte in Bucuresti!

Incendiu de proportii in aceasta noapte in Bucuresti, transmite ISU Bucuresti Ilfov.

Pe Strada Iordache Nastase, incendiul a izbucnit la o locuinta apoi s-a extins la un bloc invecinat. In momentul primirii informatiilor, (ora 3.00 am) arde in podul casei si mansarda blocului in mare proportie, cu propagare semnificativa catre etajele inferioare (P+3+M). Dispozitivul este realizat pe o singura latura a blocului, pe latimea acestuia, posibilitati limitate de amplasare a altor  resurse.

 

 

 

 

 

 

Blocul are dimensiune aproximativa 20×50 m. In acest moment se actioneaza de la inaltime utilizand autoscara, pe ambele capete ale blocului si de la nivelul solului pentru limitarea propagarii la vecinatati

Se actioneaza cu 13 autospeciale de stingere, 4 autoscari, 3 smurd.

 

3 persoane au fost ranite.

Daniel Vasile, purtatorul de cuvant ISU BIf spune ca au fost constituite echipe de cautare salvare pentru evacuarea locatarilor si verificarea spatiilor interioare, in masura in care acest lucru a fost posibil.

Arderea s-a manifestat generalizat la mansarda, cu propagare la etajul 3, atat pe verticala (pe fatada), cat si pe orizontala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ora 3.37

In acest moment flacarile sunt reduse ca intensitate pe cele doua capete ale blocului. dar cu manifestare intensa pe zona centrala care nu poate fi acoperita integral de jeturile de apa.

S-a solicitat sprijin Apa Nova pentru suplimentarea presiunii pe reteaua de hidranti.

Blocul are aproximativ 50 de apartamente.

4.25

In total sunt 5 persoane carora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele smurd: 2 pompieri si 3 civili. Dintre acestea, 1 pompier cu o plaga la membrul inferior, respectiv o femeie cu expunere la fum au fost transportati la spitalul Bagdasar.
Pe ambele fatade laterale, aceasta este distanta pana la gardurile care separa blocul de celelalte proprietati:

Sursa foto: ISU Bucuresti Ilfov

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.