Incepe cel mai interesant Campionat de Tenis de Masa dedicat companiilor din Bucuresti!

Sports Events demareaza marti, 11 septembrie cele mai interesant campionat dedicate companiilor din Bucuresti.

Campionatul Corporate de Tenis de Masa Sports Events aliniaza la start 16 echipe distribuite in patru grupe A, B, C si D. Formatul de joc este alcatuit din faza grupelor urmand ca dupa terminarea acestora, primele doua echipe din fiecare grupa vor forma grupa ELITE si urmatoarele doua echipe din grupe vor forma grupa FINEST.
Organizatorii au introdus din aceasta editie si un OPEN la care vor participa maxim doi jucatori din fiecare echipa inscrisa in campionat.

  • In Grupa A se vor duela echipele: Wipro Romania 1, Hewlett Packard Enterprise, Microsoft Romania si Gothaer Asigurari.
  • In Grupa B isi vor demonstra maestria in manuirea paletelor de joc, echipele: Adobe Romania, Gothaer Asigurari 2, Wipro Romania 2 si ADP.
  • Sortii au decis ca in grupa C sa evolueze echipele: Telekom Romania, Cyrom Romania, HP Inc Romania si NTT Data.
  • In Grupa D vor performa echipele: SAP Romania, Genpact Romania, Apa Nova Veolia 1 si Apa Nova Veolia 2.

Locatia de desfasurare a campionatului Sports Events pentru editia de toamna va fi club IDM.
La finalul campionatului vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 din cele doua grupe ELITE si FINEST si vor fi oferite o serie de premii speciale.

Se anunta dueluri interesante in aceasta editie de tenis de masa marca Sports Events, guvernate de spiritul de fair-play al jucatorilor echipelor angrenate in campionat.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla cum evolueaza echipele pe parcursul desfasurarii celui mai dinamic campionat adresat corporatistilor!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.