Solista formaţiei The Cranberries a murit prin înec în urma intoxicaţiei cu alcool

Solista formaţiei irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O’Riordan, s-a înecat în cadă în urma intoxicaţiei cu alcool, conform anchetei desfăşurată în Londra pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs decesul, relatează Reuters şi Press Association.

Solista irlandeză în vârstă de 46 de ani a fost găsită cufundată în apă în cada din camera de hotel din Londra unde era cazată. Ea consumase o cantitate în exces de alcool, au declarat, joi, în cadrul unei audieri la Coroners’ Courts din Westminster, mai mulţi martori experţi citaţi de televiziunea irlandeză RTE şi Sky News din Marea Britanie.

Ancheta a fost suspendată în luna ianuarie când Curtea a fost informată că erau aşteptate rezultatele ”mai multor teste” efectuate în cadrul examinării post-mortem, însă poliţia a anunţat că decesul nu este considerat ”suspect”. „O femeie în vârstă de 46 de ani a fost declarată decedată la faţa locului”, au declarat la acea vreme poliţiştii britanici. ”Decesul nu este tratat ca un eveniment suspect”, au adăugat aceştia.

Mamă a trei copii, Dolores O’Riordan a fost declarată decedată la 15 ianuarie la hotelul Hilton din Londra unde era cazată pe perioada unei sesiuni de înregistrări.

Ştirea morţii sale i-a ”devastat” pe colegii săi de trupă care au spus la acea vreme că ”lumea a pierdut o artistă adevărată”.

De-a lungul anilor, Dolores O’Riordan s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală, dar şi fizice. În anul 2017 trupa The Cranberries a fost nevoită să întrerupă un turneu mondial după ce artista a fost diagnosticată cu o afecţiune a spatelui.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.