Consiliul General al Capitalei a aprobat o noua rectificare bugetara!

Administratia Strazilor, ALPAB si Administratia Fondului Imobiliar ar urma sa primeasca mai putini bani.

In schimb, fonduri mai mari se vor duce catre Directia Generalã de Asistentã Socialã

Bugetul Directiei Generale de Asistentã Socialã va fi majorat cu 8 milioane de lei, ajungând la 539 de milioane. Suma adaugata reprezinta ajutoare sociale în numerar.

De la Administratia Fondului Imobiliar urmeaza sa se taie 10 milioane de lei, bugetul acesteia ajungand la 17,8 milioane lei.

De asemenea, se va reduce bugetul Administratiei Strãzilor cu 40 de milioane de lei, banii reprezentând în principal creditele bugetare pentru executia si modernizarea intersectiilor semaforizate si pentru o aplicatie de smart parking.

Pe de altã parte, au fost prevãzuti bani pentru realizarea pasarelelor pietonale: 6 milioane de lei la credite bugetare si 18 milioane de lei la credite de angajament.

Din bugetul Centrului de Protectie a Plantelor vor fi tãiati 740.000 de lei, ajungând la 12 milioane lei.

Banii destinati Proedus vor fi suplimentati cu 12 milioane lei, ajungând la 80 de milioane de lei.

Conform hotãrârii, vor fi tãiati douã milioane de lei din bugetul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, reprezentând sumele destinate pentru consolidarea, reamenajarea si schimbarea functiunii crematoriului Cenusa.

Bugetul de 146 de milioane de lei al Administratiei Lacuri, Parcuri si Bucuresti va fi redus cu 26,6 milioane lei.

De asemenea, au fost prevãzuti 20 de milioane de lei pentru realizarea primelor patru trasee care fac parte din sistemul de transport cu bicicleta în zona centralã a Capitalei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.