Horoscop joi 6 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 6 septembrie

BERBEC
Vă dozați eforturile și vă faceți multe planuri de viitor. O discuție cu un prieten apropiat vă ajută să creionați direcțiile pe care le veți urma.

TAUR
Dorința de a duce la bun sfârșit un proiect vă conduce astăzi. Atenția și concentrarea sunt solicitate la maximum, dar veți face față cu succes.

GEMENI
Vă rezervați o zi pentru relaxare și liniște.  Vă faceți timp pentru familie sau pentru prieteni de la care este posibil să primiți o veste bună.

RAC
O persoană din cercul vostru de prieteni vă atrage atenția astăzi mai mult decât de obicei. Descoperiți că sunteți pe aceeași lungime de undă.

LEU
Chiar dacă ați avut succes în plan profesional, totuși simțiți că nu ați atins încă punctul maxim. Învățați să vă bucurați de micile victorii.

FECIOARĂ
Vă așteaptă niște surprize din partea celor care vă iubesc și o să fiți cât se poate de receptivi la gesturile lor.

BALANŢĂ
Relația în care ați investit multă energie și încredere dă semne de evoluție excelentă, ceea ce va inspiră încredere pe viitor. Așteptați cu zâmbetul pe buze tot ce urmează.

SCORPION
Aveți nevoie de puțină liniște, pentru a vă concentra asupra unor planuri personale. Lucrurile încep să ia o întorsătură ciudată și vreți să vă regăsiți echilibrul.

SĂGETĂTOR
Pentru voi se anunță o zi plină de neprevăzut. Toate semnele indică nevoia unei schimbări de atitudine, altfel riscați să pierdeți oameni importanți în viața voastră.

CAPRICORN
Evitați întâlnirile cu rudele în vârstă, pentru că vor deschide subiecte care nu vă fac plăcere. Cel mai bine ar fi să amânați întrevederea cu ei până când o să vă simțiți în stare să purtați discuții lungi și plictisitoare pentru voi.

VĂRSĂTOR
Un mic succes în plan profesional va dă senzația că sunteți stăpânii lumii astăzi. Aveți toate motivele să vă bucurați, dar mare atenție la gurile rele care vor să vă știrbească fericirea.

PEŞTI
Este un moment potrivit să fiți mai atenți la propria persoană. Încercați să vă relaxați mai mult, faceți ce vă place și încărcați-vă cu energie pozitivă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.