METEO: Temperaturile se mentin ridicate

In aceasta noapte, in Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Spre dimineata vor fi 15 grade.

Maine, cerul va fi variabil, se va innora dupa amiaza, dar probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi redusa.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade.

La noapte, in tara, in jumatatea de vest si la munte, vor fi innorari temporare, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice şi intensificari de scurta durata ale vantului, trecator cu aspect de vijelie.

Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, in Banat, Crişana, vestul Olteniei şi al Transilvaniei si in zona de munte.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, vantul va sufla slab şi moderat, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala doar izolat.

Temperaturile minime se vor situa intre 10 şi 20 de grade.

Maine, in vestul tarii, dar mai ales in Banat, Crişana si in zonele montane, cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vântului, iar cantitatile de apa vor depasi local 20…25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.

Izolat vor fi condiţii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil şi astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse, in a doua parte a zilei.

Temperaturile maxime vor marca o scadere fata de ziua anterioara in jumatatea de vest a tarii, unde vremea se va racori, iar in tara vor fi cuprinse intre 22 şi 32 de grade.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.