Bono a anunţat că îşi va recăpăta complet vocea

Sursa foto: www.boston.com

Bono, liderul formaţiei U2, a dat asigurări că îşi va ”recăpăta complet vocea” după ce a fost nevoit să întrerupă şi apoi să anuleze, în urma unor dificultăţi vocale, un concert pe care l-a susţinut sâmbătă seară la Berlin, relatează luni DPA.

”Am fost consultat de un mare doctor şi cu ajutorul său îmi voi recăpăta complet vocea pentru restul turneului”, a anunţat Bono într-un comunicat publicat pe site-ul formaţiei irlandeze.

”Sunt atât de fericit şi de uşurat că a fost exclusă orice problemă serioasă’‘, a adăugat el.

Artistul în vârstă de 58 de ani a precizat, însă, că ”uşurarea” sa a fost ‘‘temperată de faptul că publicul din Berlin a fost atât de afectat”.

Sursa foto: www.pagesix.com

”Era o atmosferă uimitoare în sală, avea să fie una dintre acele nopţi de neuitat, însă nu din acest motiv… Abia aşteptăm să revenim pe 13 noiembrie”, a anunţat muzicianul.

Bono s-a luptat să-şi recapete vocea în timpul concertului de sâmbătă seară de pe Mercedes-Benz Arena din Berlin, sorbind în mod repetat o băutură fierbinte dintr-un termos, notează DPA.

După interpretarea piesei ”Beautiful Day” cu ajutorul fanilor pe care i-a încurajat să cânte împreună cu el, Bono a luat o pauză în spatele scenei, însă nu a revenit în faţa publicului.

Fanii au fost informaţi ulterior că show-ul U2 nu va continua.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.