Horoscop luni 3 septembrie

Bucureşti FM îţi oferă predicţiile astrologice.

Horoscop 3 septembrie

BERBEC
Considerați că nu ați petrecut de multă vreme o seară numai cu familia, așa că exact asta faceți. Fie că vă uitați la filme, fie că ieșiți în oraș, atmosfera va fi una de vis.

TAUR
Sunteți mult prea relaxați astăzi că să vă supere ceva. Lucrurile nu merg chiar cum v-ați fi dorit, dar asta nu vă oprește să zâmbiți și să vă simțiți bine.

GEMENI
Pentru voi este un moment plin de oportunități și mari șanse de reușită în plan profesional. Vă veți remarca și veți lega noi relații imprtante pentru viitorul vostru.

RAC
Drumul vostru va fi presărat de succes. Veți reuși să depășiți cu succes obstacolele și să vă umpleți portofelul. Recolta va fi bogată.

LEU
Norocul vă surâde în această perioadă și ar fi bine să profitați la maximum. Este indicat să acceptați orice fel de oferte, chiar dacă la început vă par lipsite de perspective.

FECIOARĂ
Chiar dacă obiectivele voastre par ireale, ele sunt mai aproape de a fi realizate ca niciodată. Nu trebuie decât să alegeți din o mie de dorințe una cu adevărat importantă. Se va împlini cu siguranță.

BALANŢĂ
Aveți cam mult timp liber la dispoziție și vă gândiți să faceți ceva împreună cu prietenii. O ieșire în oraș nu vă surâde, așa că îi invitați pe la voi la o mică petrecere.

SCORPION
Sunteți foarte relaxați și vă propuneți ca în aceste zile să nu lăsați pe nimeni și nimic să vă tulbure. Planul vostru fi dus cu bine la sfârșit.

SĂGETĂTOR
După câteva zile de agitație, vreți doar să va odihniți și să vă răsfățați cu ceva special alături de familie. Veți avea parte de momente speciale.

CAPRICORN
Relația cu partenerul de viață decurge minunat. Tot ceea ce faceți stă sub semnul iubirii și sunteți mai fericiți ca niciodată.

VĂRSĂTOR
Vă stă gândul la vacanță și parcă nu vreți să vă întoarceți la lucrurile obișnuite. Nimeni nu vă oprește să plecați într-o mică excursie la început de săptămâna.

PEŞTI
Le demonstrați celor apropiați că sunteți oameni de încredere. Vă țineți promisiunile și faceți tot posibilul să îi mulțumiți pe toți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.