Începeți luna septembrie cu o plimbare pe Calea Victoriei

arhiva

Primăria Capitalei îi invită pe bucureșteni și pe turiștii prezenți în Capitală, sâmbătă, 1 septembrie și duminică, 2 septembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 21:00, să străbată, la pas, una dintre cele mai frumoase străzi din centrul orașului.

arhiva

”La pas pe Calea Victoriei” promite vizitatorilor un weekend plin de momente spectaculoase prin care vor putea descoperi Bucureștiul de altă dată. Cea de-a patra ediție revine cu o nouă experiență, cu activități diversificate, menite să anime orașul, toate având intrarea gratuită. Copiii, tinerii, dar și adulții, se pot bucura timp de două zile de diverse activități stradale și manifestări artistice, ateliere de creație și spectacole de teatru, jocurile copilăriei, dar și de standuri cu produse și accesorii.

arhiva

Calea Victoriei va redeveni pietonală, cu un traseu special, presărat cu activități celebre de odinioară, care animau faimoasa stradă în perioada în care Bucureștiul purta titulatura de „micul Paris”.

Animatori pe picioroange, portretiști și caricaturiști, defilarea cu monocicluri, mimi, lustragii, muzicieni stradali, cinematograf în aer liber, ateliere de creație, ateliere de caligrafie, teatru pentru copii, expoziție de fotografie, tradiționala „Bătaie cu flori”, alături de produse și preparate culinare diverse, sunt doar câteva dintre atracțiile pe care bucureștenii le vor putea descoperi în cele două zile de sărbătoare din Capitală.

Calea Victoriei, dominată de unele dintre cele mai frumoase clădiri din București, este un punct de reper și pentru arta și istoria românească prin numărul muzeelor aflate pe traseul acesteia.

 

 

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier va fi restricţionat până luni dimineaţă, la ora 7.00, între Piaţa Victoriei şi Str. George Enescu, precum şi pe străzile ce acced în aceasta.

Poliţiştii recomandă rutele alternative Bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţilor – Şos. Ştefan cel Mare şi Calea Ştirbei Vodă – Str. Ion Câmpineanu – Calea Victoriei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.