FOTOREPORTAJ: A doua seară a Festivalului Cerbul de Aur

Cei 18 artişti înscrişi în competiţie, au urcat pe uriaşa scenă din Piaţa Sfatului. Tot ieri spectatorii şi telespectatorii s-au bucurat de prezenţa Iuliei Vântur, care a intrat în rolul de gazdă a serilor de concurs și a Galei. A fost seara în care, pe scena de la Braşov, l-am văzut şi pe Gabriel Garko, invitatul special al Festivalului.

”A doua seară a Festivalului Internațional Cerbul de Aur a dat startul battle-lui. 18 cavaleri s-au duelat în voci pentru greutatea în aur a Cerbului. Surprinzător a fost că toți concurenții străini, care au interpretat melodii în limba română, au avut o dicție perfectă, iar dacă nu ai fi știut că provin de pe alte meleaguri, ai fi jurat că sunt conaționali. De necontestat vibe-ul fresh și atmosfera care au invitat la dans publicul prezent aseară la festival. Toși cei 18 aspiranți la câștigarea trofeului au dat dovadă că în spatele actului artistic prezentat, stau multe ore de muncă, de pregătire și multă seriozitate, așa cum le stă bine unor adevărați profesioniști”, a spus Răzvan Petre.

Seara nu s-a închidiat fără a urmări recitalurile super vedetelor Amy Macdonald, Loredana și Flavius & Linda Teodosiu Show Band.

”Însă pe scena din Piața Sfatului nu au urcat doar concurenții, organizatorii oferind trei momente de recital. Primul dintre ele i-a aparținut lui Flavius Teodosiu și fiicei sale, Linda. Un moment nu tocmai la așteptările celor prezenți, mai ales că unele voci din public se întrebau de ce Linda nu s-a adresat în limba română. Nici aplauzele nu au curs râuri, dar revanșa avea să vină cu intrarea pe scenă a lui Amy MacDonald. Spectatorii s-au ridicat cu toții în picioare, au ovaționat și au cântat single-urile cunoscute. Ea a cântat și piese de pe noul album, reușind să obțină aclamații și aplauzele tuturor. Impecabila sa voce, prestația excepâională a band-ului și muzica de calitate au făcut ca cele aproximativ 30 de minute de recital, să treacă pe nesuflate. Iar dacă Amy a dat startul dansului și bunei dispoziții, Loredana a aprins Piața Sfatului. Artista a făcut un show impecabil. De la costume la coregrafie și playlist-ul pregătit, Lori a ridicat în picioare publicul cu mic și mare. Atât cei prezenți în Piața Sfatului cât și cei care s-au uitat pe Televiziunea Română, dar și ascultătorii posturilor Radio România, au trăit un moment unic”, ne-a transmis Răzvan Petre.

Deși a doua seară s-a încheiat, artiștii nu vor scăpa de emoții, având în vedere că toți doresc trofeul Cerbul de Aur.

”Seara de concurs continuă și astăzi, iar până sâmbătă, concurenții nu vor avea mare liniște și nici somnul liniștit. Publicul va avea parte de o nouă seară de excepție la Cerbul de Aur. Sunt pregătite trei recitaluri în această seară: James Blunt, Horia Brenciu și Delia”, a transmis Răzvan Petre.

Sursa foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.