Unde te distrezi în weekend?

Oficial este primul weekend de toamnă, iar cei care aleg să rămână în Capitală vor avea parte de un sfârșit de săptămână plin, mai ales că Bucureștiul găzduiește o mulțime de evenimente.

Muzica dă startul petrercerii

Sursă foto: www.gokid.ro

Amatorii de ieșiri în aer liber și de muzică live sunt așteptați între 31 august și 2 septembrie la Roata Mare din Herăstrău, acolo unde are loc Festival Estival. În cele trei zile de party atmosfera va fi întreținută de Direcția 5, The Motans, Cargo, Alina Eremia, Irina Rimes si Ami.

Federico Gardenghi revine pentru a doua oară în România

Sursă: Twitter.com

Pe 31 august, Federico Gardenghi revine la București. Adolescentul este întruchiparea unui fenomen ce șochează atât sonor cât și vizual, luând în calcul faptul că prima sa apariție la pupitru a avut loc în 2012, la vârsta de 8 ani.
Federico a mixat la festivaluri celebre din toate colțuri ale lumii și a împărțit pupitrul cu artiști consacrați precum Fatboy Slim și Carl Cox si deține recordul de a fi cel mai tânăr artist cu un live stream realizat de DJ Mag, cu cea mai mare audiență din toate timpurile.

EDEN URBAN FESTIVAL, GRĂDINA EDEN

Sursă: www.gokid.ro

Între 31 august si 2 septembrie, de la orele 13:00 și 23:00, Grădina Eden este gazda unei expoziții cu vânzare de artă, design, modă, bio si organic, completată de teatru, proiecții de filme și concerte live.
Participanții vor găsi Grădina Eden food trucks, dar și cocktailurile rafinate de la bar.

 

INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL

Sursă: www.rfi.ro

Cea de-a cincea ediție a InnerSound New Arts Festival aduce în fața publicului concerte camerale, film mut însoțit de compoziție contemporană interpretată live, cineconcert, artă participativă și performance, precum și workshop-uri creative.

Cinema în aer liber

Sursă: www.zilesinopti.ro

Nici cinefilii nu au fost uitați, pana pe 16 septembrie are loc cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”, eveniment care își propune să aducă iubitorilor celei de-a saptea arte cele mai bune filme lansate anul acesta, dar și o retrospectivă de filme românești care vor putea fi urmărite timp de patru săptămâni pe Insula Artelor din Parcul Titan. Accesul pentru public este liber.

Așadar, tot ce îți mai rămâne de făcut este să decizi unde vrei să te relaxezi!

Autor: Ramona Banu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.