FCSB: O gafă penibilă duce la ratarea calificării!

Plini de energie și montați de nevoia de a înscrie măcar de două ori, fotbaliștii antrenați de Nicolae Dică au început excelent meciul retur cu Rapid Viena, ofensiva fiind singura idee tactică.

Strategia roș-albaștrilor a dat roade, Gnohere (același „bizon” care face minuni pentru FCSB) marcând încă din minutul 12 după o fază cursivă construită de Florin Tănase și Mihai Roman.

Repriza întâi a continuat să aducă ocazii de

Sursa: GSP

ambele părți, însă zeița Fortuna le-a zâmbit vicecampionilor României în prelungirile primei părți atunci când lovitura de cap a lui Mihai Roman a fost deviată în propria poartă de către un fundaș austriac.
2 la 0 pentru FCSB la pauză și calificarea părea acontată.

Din păcate însă, în repriza a doua roș-albaștrii au adoptat păguboasa strategie a retragerii „strategice”, invitându-i pe adversari în atac, ceea ce a dus la numeroase atacuri periculoase la poarta noastră.

În acest context, în minutul 63, la o lovitură liberă la care mingea se ducea în aut de poartă, portarul Vlad, gafeurul de serviciu de sezonul trecut a comis o prostie mai mare decât el, întorcând către atacanții adverși balonul care până la urmă a intrat în poartă.
Gol încasat penibil de FCSB și calificare ratată în fața unui adversar care nu a arătat mai nimic pe Național Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.